Efterskole

Bestil efterskoletøj på MR Høyer

Branding af efterskole ser vi en udvikling i. Efterskoletøj giver en følelse af fælleskab og sammenhold, og det ved vi som tidligere efterskoleelever.
Vi stræber efter at sammensætte en løsning der passer til netop jeres efterskole, om i skal sydpå, på en kold skitur, al slags sport, arbejdstøj, adventuretøj eller noget helt andet.

Få jeres egen efterskole shop

Vi tilbyder en webshop til jeres elever. På denne måde slipper i for sedler og mails frem og tilbage. Vi opretter GRATIS en webshop KUN til jeres efterskole, hvor jeres elever kan gå ind og bestille tøj. Webshoppen kan sættes op på flere måder alt efter, om I ønsker at eleverne selv skal afregne eller om skolen skal afregne. I er med i hele processen så I selv er med til at sammensætte jeres sortiment og dermed præsenterer skolen ens udadtil.

(ANBEFALET)

Bestil samlet

Vi tilbyder at i bestiller samlet i en ordre. I udfylder kontakt informationerne. Derefter indtaster i antal elever, og hvilke produkter i ønsker ALLE jeres elever skal have. Derefter indtaster i hver elevs tilpasnings egenskaber såsom tryknavn, størrelser mm. og så modtager vi formularen og fuldføre jeres ordre.

Forvirrende?

Lyder det hele lidt besværligt? Så skriv os en mail, eller ring til os, så guider vi step-by-step hvordan det fungere så i får den helt rigtige løsning til jeres efterskole.

Kataloger

Vi hjælper altid vores kunder med at finde de produkter de ønsker i deres sortiment.
Men har man løst til at dykke dybere og blive inspireret til nye produkter til jeres sortiment?
Så kan i se katalogerne her.

Profilbeklædning

Clique

Cutter & Buck

Jakkekatalog

ID Identity

Sportsbeklædning

Craft (Hovedkatalog)

Craft (Klub Katalog)

Craft Business

Cutter & Buck

Arbejdsbeklædning

ProJob

ID Pro Wear

Snickers Workwear

Kommer snart